ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Καλοκαιρινά μαθήματα από το Mathesis

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος το Mathesis προσφέρει σε επανάληψη μια σειρά από μαθήματα «στο δικό σας ρυθμό». Από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβρη μπορείτε να συμμετέχετε σε μαθήματα από τις ενότητες της Ιστορίας, της Φιλοσοφίας, της Φιλολογίας και της Επιστήμης Υπολογιστών στο δικό σας πρόγραμμα, παρακολουθώντας τις διαλέξεις και υποβάλλοντας τα τεστ σε όποιον χρόνο εσείς επιλέξετε.

Στον κύκλο αυτό, θα μιλήσουμε για την ελληνιστική εποχή και τους διαρκείς πολέμους της, θα παρακολουθήσουμε τα πρώτα βήματα της φιλοσοφίας στην αρχαία Ελλάδα, θα συζητήσουμε για την Νεοελληνική και θα δούμε εισαγωγικά αλλά και προχωρημένα θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, ενόψει και του τρίτου μέρους αυτής της σειράς μαθημάτων που θα προσφερθεί τους φθινοπωρινούς μήνες.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση με τον κ. Θεοδόσιο Τάσιο, πάνω στο αντικείμενο του μαθήματός του, την οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Πηγή άρθρου: mathesis.cup.gr

Leave a Comment