ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για εθελοντές για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Moodlemoot: 28-29/11 ΑΠΘ

H Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Moodlemoot 2019  σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ως εθελόντριες και εθελοντές στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. στις 28 & 29/11 2019

Το Moodle είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (Virtual learning environment-VLE), που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ως εθελοντές θα χρειαστεί να αναλάβετε οργανωτικά καθήκοντα, όπως προετοιμασία συνεδριακού υλικού, γραμματειακή υποστήριξη, έλεγχος και προετοιμασία τεχνικού εξοπλισμού, παροχή πληροφοριών στους συνέδρους, άμεση  διαχείριση εκτάκτων περιστατικών, κλπ.

Παράλληλα, θα κερδίσετε πολύτιμη εμπειρία, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τον τρόπο οργάνωσης ενός συνεδρίου αλλά και να παρακολουθήσετε το επιστημονικό πρόγραμμα, ομιλίες και εργαστήρια που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, θα παραλάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής στη διοργάνωση του συνεδρίου.

Για τη συμμετοχή σας στην ομάδα εθελοντών του συνεδρίου, κρίνεται απαραίτητο να είστε, όσο το δυνατό περισσότερο, διαθέσιμοι/ες κατά τη χρονική περίοδο 28 και 29 Νοεμβρίου 2019, ώστε να υποστηριχθεί οργανωτικά το συνέδριο.

Επίσης, αφού επιλεγείτε για την εθελοντική ομάδα του συνεδρίου,  θα πρέπει να αφιερώσετε μία περίπου ώρα στις 26 ή 27/11 για γνωριμία με τους χώρους και την τοπική οργανωτική επιτροπή και να είστε από νωρίς στο χώρο του συνεδρίου στις 28/11

Για να συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντών υποστήριξης του 3ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Moodlemoot 2018 συμπληρώστε την φόρμα στο  https://ellak.gr/volunteers-moot19/ έως τις 26/11/2019.

Leave a Comment