ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ημερίδα Scientix: Ενίσχυση των δράσεων σχολικής εκπαίδευσης STEAM στην Ελλάδα: 28 Ιουνίου 2019

O Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ σε συνεργασία με το European SchoolNet και την Ελληνογερμανική Αγωγή διοργανώνουν την ημερίδα «Ενίσχυση των δράσεων σχολικής εκπαίδευσης STEAM στην Ελλάδα» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής δράσης Scientix.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2019,  (10:30 – 18:302) στην Ελληνογερμανική Αγωγή, Δημ. Παναγέα, 15351, Παλλήνη, Αθήνα και αποτελεί προσυνεδριακή  εκδήλωση του διεθνούς συνεδρίου «Επιτυγχάνοντας τη Βαθύτερη Γνώση στις Φυσικές Επιστήμες» 29 -30 Ιουνίου 2019 που διοργανώνεται, στον ίδιο χώρο, από την Ελληνογερμανική αγωγή και το ευρ. έργο STORIES OF TOMORROW (http://www.storiesoftomorrow.eu/ ).

Η ημερίδα θα αποτελείται από δύο ξεχωριστές ενότητες παρουσιάσεων:

Α) Ενίσχυση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το Διάστημα στην εκπαίδευση STEAM

Β) Εξερεύνηση καινοτόμων σεναρίων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM

Επίσης θα υπάρχει και μια ενότητα εργαστηρίων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας είναι διαθέσιμο στο https://scientix.ellak.gr/programma-imeridas/

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν καινοτόμες δράσεις που ήδη υλοποιούνται και συνδέονται με την εκπαίδευση STEAM, με σκοπό την ευρύτερη εφαρμογή τους σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ημερίδα εντάσσεται στις δράσεις του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ( ως Εθνικού Σημείου Επαφής της Ευρωπαϊκής Δράσης Scientix (scientix.eu).

H παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.  Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ 

Διοργάνωση

Leave a Comment