ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων για εθνική άσκηση κυβερνοάμυνας ΠΑΝΟΠΤΗΣ 2019

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο του συντονισμού των ομάδων για την ετήσια εθνική άσκηση κυβερνοάμυνας ΠΑΝΟΠΤΗΣ 2019, διοργανώνει ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα, Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Η άσκηση ΠΑΝΟΠΤΗΣ διοργανώνεται από το 2010 από την Γενική Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας,  και σε αυτή συμμετέχουν περισσότερα από 200 στελέχη από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τον Ακαδημαϊκό Τομέα και τα Ερευνητικά Κέντρα, τον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα.

Η φετινή άσκηση ΠΑΝΟΠΤΗΣ θα πραγματοποιηθεί από τις 10-15 Ιουνίου και η ΕΕΛΛΑΚ θα συμμετέχει με ομάδες στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο και στην Αθήνα και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε αυτη τη φόρμα.  Οι ομαδες αυτές συγκροτήθηκαν μετά από ανοιχτό κάλεσμα  του Οργανισμού Ανοιχτων Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, και οργανώνονται σε συνεργασία με τα ιδρύματα – μέλη του.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:

  1. Στη Λάρισα  την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18:30 στην αίθουσα ΔΙΑΛ-3 του κτιρίου Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας),
  2. Στην Αθήνα,την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 17:00 στο αμφιθέατρο πολυμέσων της Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ
  3. Στο Βόλο, την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 17:00 στην αίθουσα Δ1 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Κτήριο Δεληγιώργη, (Γκλαβάνη 37 και 28ης Οκτωβρίου, 4ος Όροφος)
  4. Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 17:00 στην αίθουσα GRID στο υπόγειο της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

Υλικό από προηγούμενες ασκήσεις του Πανόπτη είναι διαθέσιμο εδώ.

Η συμμετοχή στις ενημερωτικές συναντήσεις είναι ελεύθερη. Για καλύτερη οργάνωση του χώρου δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Leave a Comment