ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

3 διαγωνισμοί του Scientix για εκπαιδευτικούς για την Εβδομάδας Ανακάλυψης STEM

Το Scientix ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τρεις νέους διαγωνισμούς για εκπαιδευτικούς επιστήμης! Οι νικητές των διαγωνισμών θα προσκληθούν στο Science Projects Workshop at the Future Classroom Lab που θα γίνει στις Βρυξέλλες  από 23 έως 25  Ιουνίου2017.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ετοιμάσουν και να υποβάλουν τις προτάσεις τους σε δύο από τους διαγωνισμούς πριν από τη λήξη της προθεσμίας στις 23 Απριλίου, 2017!

Ο διαγωνισμός «Φτιάξτε την δική σας αφίσα» καλεί τους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν αφίσες που βασίζονται στον αγαπημένο τους πόρο Scientix. Οι αφίσες αυτές θα τεθούν σε μια δημόσια ψηφοφορία κατά την διάρκεια της εβδομάδας Ανακάλυψης STEM  μεταξύ 24 και 30 Απριλίου του 2017.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν ακόμα να συμμετέχουν στο «Οργανώστε μια εκδήλωση STEM» για την εβδομάδας Ανακάλυψης STEM μεταξύ 24 και 30 Απριλίου, 2017, είτε χρησιμοποιώντας το σχήμα “Professionals Go Back to School” της Stem Alliance για τη διοργάνωση εκδηλώσεων με επαγγελματίες του κλάδου ή με την διοργάνωση κάποιας άλλης δραστηριότητας αφιερωμένης σε  θέμα στον τομέα της εκπαίδευσης STEM.

Ο τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός διαγωνισμός είναι συνδεδεμένος με την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στις 23 Απριλίου, 2017.  Το Scientix θα ζητήσει από τους 358 Πρεσβευτές του, προτάσεις για οκτώ μεγάλα επιστημονικά βιβλία. Τα επιλεγμένα βιβλία θα ανακοινωθούν στις 4 Απριλίου. Και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Ανακάλυψης STEM, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να μοιραστούν ιδέες για δραστηριότητες στην τάξη με βάση αυτά τα βιβλία σε ένα ανοιχτό φόρουμ.  Το Scientix θέλει να επιβραβεύσει τις καλύτερες προτεινόμενες ιδέες !

Θα σας δούμε στο #STEMDiscoveryWeek!

 

http://www.scientix.eu/news/news-all/news-detail?articleId=591045

One thought on “3 διαγωνισμοί του Scientix για εκπαιδευτικούς για την Εβδομάδας Ανακάλυψης STEM

Leave a Comment