ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός ψηφιακής εκπαίδευσης DigiEduHack

Το DigiEduHack είναι μια πρωτοβουλία της ΕΕ που στοχεύει να προωθήσει την καινοτομία, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα στη βάση και να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Αυτή η πρωτοβουλία ανοίγει έναν κόσμο συναρπαστικών ευκαιριών για μάθηση, συνεργασία και καινοτομία. Είστε ένας οργανισμός που ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει μια τοπική εκδήλωση, ένας μαθητής, εκπαιδευτικός ή επιχειρηματίας ή ένας λάτρης της ψηφιακής εκπαίδευσης που θέλει να συμμετάσχει σε ένα hack; Το DigiEduHack προσφέρει έναν μοναδικό χώρο όπου μπορείτε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να εξερευνήσετε τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Στο DigiEduHack, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε δυναμικές τοπικές εκδηλώσεις, να συνδεθείτε με μια ποικιλόμορφη κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων και να αναδείξετε τις δεξιότητες και το ταλέντο σας σε παγκόσμια σκηνή. Το DigiEduHack είναι το τέλειο μέρος για όποιον θέλει να παραμείνει μπροστά από την καμπύλη και να διαμορφώσει το μέλλον της εκπαίδευσης στην ψηφιακή εποχή.

Πώς λειτουργεί;
Το DigiEduHack είναι μια σειρά από τοπικά hackathon 24 ωρών βάσης που λαμβάνουν χώρα σε μια περίοδο δέκα ημερών, μεταξύ 8 και 17 Νοεμβρίου 2024. Είτε στην Ευρώπη είτε αλλού σε όλο τον κόσμο, οι συμμετέχοντες συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν λύσεις σε διάφορες προκλήσεις που σχετίζονται με την ψηφιακή εκπαίδευση .

Το DigiEduHack ξεκίνησε το 2019, ως μέρος του πρώτου Σχέδιο Δράσης για την Ψηφιακή Εκπαίδευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για τις πρώτες πέντε εκδόσεις του, συγκέντρωσε σχεδόν 10.000 συμμετέχοντες από την Ευρώπη και όχι μόνο. Η πρωτοβουλία συνεχίζεται υπό την Σχέδιο Δράσης για την Ψηφιακή Εκπαίδευση 2021-2027, με μακροπρόθεσμο στόχο να υποστηρίξει την καινοτομία στη βάση και να συμβάλει στους στόχους του Ευρωπαϊκού Digital Education Hub.

Μην το χάσετε – οι αιτήσεις λήγουν στις 13 Οκτωβρίου!

 Καταθέστε το δικό σας Challengehackathon τώρα και μεταμορφώστε την ψηφιακή εκπαίδευση μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα και  δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://digieduhack.com/

Leave a Comment