ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

STEM Discovery Week 22- 28 Απριλίου 2019

Η STEM Discovery Week 2019 είναι μια διεθνής πρωτοβουλία που καλεί εκπαιδευτικούς, σχολεία, έργα και οργανισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, για να παρουσιάσουν τις δράσεις τους στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM) και γιατί όχι να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις καλύτερες δράσεις-πρωτοβουλίες στον τομέα της εκπαίδευσης STEM.

Η ΕΕΛΛΑΚ ως ο φορέας υποστήριξης της δράσης Scientix σε εθνικό επίπεδο, καλεί σχολεία, εκπαιδευτικούς, φορείς και ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που υποστηρίζουν την προσέγγιση STEM και οργανώνουν δράσεις και σχετικά προγράμματα να τα παρουσιάσουν στο «STEM Discovery Week map of activities» από τώρα και μέχρι το τέλος Απριλίου.

Περιγράψτε τη δράση σας, τοποθετείστε τη στο διαδραστικό χάρτη και συμμετέχετε αν επιθυμείτε στο σχετικό διαγωνισμό, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σχετικό ιστότοπο εδώ ή ενώ για εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς που συνδέονται με την εκπαίδευση STEM και την STEM Discovery Week επισκεφτείτε το σχετικό ιστότοπο εδώ.

Leave a Comment