ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Εκδήλωση του Δ.Ι.Ε.Κ Αιγάλεω για την Κατασκευή Drone με 3d Εκτύπωση – Πέμπτη 14 Ιουνίου

Το Δ.Ι.Ε.Κ Αιγάλεω την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 19:00 οργανώνει στο αμφιθέατρο του (Μίνωος και Προόδου 1, ΤΚ 12241, Αιγάλεω – Δίπλα στο ΤΕΙ Πειραιά – πάροδος Σκρα, από Θηβών 250) σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε Μαθητεία & Επιχειρηματικότητα : Κατασκευή Drone με 3d Εκτύπωση.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

  1. «Ο Θεσμός της Μαθητείας» εισηγητής: κ.Δημήτριος Κυριακός -Διευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω, Πληροφορικός MSc, MBA, MEd.

  2. «Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες: Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής για επιχειρηματίες» εισηγητής: κ.Ανδρέας Στεφανίδης -Συνιδρυτής και Πρόεδρος του MKO Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, επικεφαλής της Aephoria.net & επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών – ΟΕΣΥΝΕ.

  3. “Κατασκευή drone” με 3d printing στο σώμα του drone, εισηγητές: κ.Αυγέρης Αυγερινός -Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ραδιοηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός BSc,MSc και κ.Κωνσταντίνος Δεληστάθης -Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνικής ΤΕ, εκπαιδευτικοί Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω της ειδικότητας «Τεχνικός Αυτοματισμών».

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

3D PRINTING ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε.

  1. Ομιλία κ.Νίκου Βασιλείου -Μηχανολόγος Μηχανικός, Αντιπρόεδρος της BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε.

  2. Η Τρισδιάστατη σχεδίαση, το 3d printing και η συνεργασία με την εταιρεία BRIGHT εισηγήτρια: κα Παναγιώτα Τσιτλαΐδη- Ρέβη -Αρχιτέκτων εσωτερικών Χώρων, MA, εκπαιδευτικός Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω.

  3. Απονομή Βεβαιώσεων του σχεδιαστικού προγράμματος Pytha από τον διευθυντή του ΔΙΕΚ Αιγάλεω κ.Δημήτριο Κυριακό και τον υπεύθυνο τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων κ.Αυγουστή Κρούση.

Στην αίθουσα θα εκτίθενται έργα του τμήματος «Εσωτερική Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων», καθώς επίσης και τα αντικείμενα τα οποία σχεδιάστηκαν και εκτυπώθηκαν στον τρισδιάστατο εκτυπωτή του ΔΙΕΚ από τον υπεύθυνο 3d printing κ.Κωνσταντίνο Κώτση.

Leave a Comment