ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Scientix Program Networking Events (27/06/18 – Βρυξέλλες & 05/09/2018 Αθήνα)

Ο Οργανισμός Ανοικτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ  (www. gfoss.eu, www.eellak.gr)   και το European School Net (www.eun.org) διοργανώνουν το SPNE 13 στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 με θέμα «STEM στο δημοτικό σχολείo» και το SPNE 14 στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, μετά το πανελλήνιο συνέδριο Scientix 3-4 Σεπτεμβρίου, με θέμα «έρευνα στη σχολική τάξη».

Τα SPNE (Scientix Program Networking Event) είναι εκδηλώσεις δικτύωσης για έργα που κυρίως αφορούν το STEM στην εκπαίδευση και απευθύνονται σε  συντονιστές εθνικών και ευρωπαϊκών έργων και εκπροσώπους οργανισμών που εμπλέκονται στην εκπαίδευση STEΜ.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από τα έργα που υλοποιούνται, η παρουσίαση των  έργων αυτών, η διευκόλυνση της δημιουργίας νέων συνεργασιών που αφορούν στην εκπαίδευση STEM. Κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα .

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών  ΕΕΛΛΑΚ καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να επισκεφτούν τη σελίδα http://www.scientix.eu/networking-event και να δηλώσουν συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι μέρος των εξόδων μετακίνησης διαμονής των εκπροσώπων έργων, οργανισμών κλπ καλύπτεται από το EUN.

 

Leave a Comment