ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot #MootGR17

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot πραγματοποιείται στις 1&2 Δεκεμβρίου στο TEI Αθήνας, και περιλαμβάνει πάνω από 50 ομιλίες, παρουσιάσεις και εργαστήρια για το Moodle.

Το Moodle είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (Virtual learning environment-VLE), που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες. Πέρα από τη εκτεταμένη χρήση του σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, το Moodle χρησιμοποιείται και από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για την εκπαίδευση προσωπικού και υποστήριξη πελατών.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθήσει το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα και διεθνώς.

Η πρώτη ημέρα του  1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου MoodleMoot θα ξεκινήσει με την ομιλία του δημιουργού του Moodle, Martin Dougiamas και θα συνεχιστεί με ομιλίες από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και  παρουσιάσεις για τη χρήση του moodle σε μεγάλη κλίμακα  από το Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο, το E-twinning και την Κοινότητα εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών Αιγαίου.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές χρήσης του Moodle σε εταιρικό περιβάλλον (όπως αυτές του ΟΠΑΠ, και του Κωτσόβολου) σε μεγάλους οργανισμούς (όπως το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο),  καθώς και δεκάδες παρουσιάσεις για τη χρήση του Moodle στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και workshops σχετικά με ανάπτυξη εργαλείων για το Moodle.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ, όπως και μέσω του επίσημου Μoodlemoot app για  Android  και  iPhone.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε στο https://ellak.gr/moodlemootgr-register/.

 

Το πρόγραμμα της κύριας αίθουσας θα μεταδίδεται και μέσω webcasting από το http://webcast.teiath.gr/synedriako/ 

Δείτε την επίσημη σελίδα του MoodleMoot Greece .

Ακολουθήστε το MoodleMoot Greece στο Facebook και στο Twitter.

Leave a Comment