ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Πρόσκληση συμμετοχής: Εργαστήρια σε 3D εκτύπωση, ρομποτική και προγραμματισμό Python (ηλικίες 15-18)

Θες να μάθεις να αναπτύσεις τις δικές σου εφαρμογές, να πειραματιστείς με την τρισδιάστατη εκτύπωση και τη ρομποτική;

 

Πάρε μέρος στα δημιουργικά μας εργαστήρια και απόκτησε νέες δεξιότητες που θα σου φανούν χρήσιμες στις αυριανές σπουδές ή την καριέρα σου!

 

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ: Κάνε αίτηση αν είσαι από 15 έως 18 ετών. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, αρκεί να θες να μάθεις! Απαιτείται βασική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας καθώς όλα τα εργαστήρια θα είναι στα αγγλικά.

 

ΤΙ: Δωρεάν εργαστήρια που χρησιμοποιούν λογισμικό ανοιχτού κώδικα με την τελευταία τεχνολογία.

Νοέμβριος 2017: Εισαγωγή στην τρισδιάστατη εκτύπωση, τη ρομποτική και τις εφαρμογές IoT.

Δεκέμβριος 2017: Εισαγωγή στον προγραμματισμο  με Python

Κάθε 3ωρη συνεδρία (2 φορές την εβδομάδα x 3 ώρες x 8 εβδομάδες) θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις, να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Επιπλέον, όλοι οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση, μία φορά την εβδομάδα, στο εργαστήριο εκμάθησης για ελεύθερη άσκηση και πειραματισμό σε ομάδες ή μεμονωμένα.

 

Πότε: Κάθε Σάββατο και Κυριακή το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2017 στο κέντρο της Αθήνας. Παρέχονται δωρεάν εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών για όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΓΙΑΤΙ: Η ψηφιακή παιδεία είναι μια κρίσιμη δεξιότητα για τον 21ο αιώνα. Θέλουμε να σε εισαγάγουμε στον προγραμματισμό υπολογιστών και να δούμε πού θα σε οδηγήσει η φαντασία σου. Όλοι αξίζει να έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες. Επομένως, αυτά τα μαθήματα είναι ανοιχτά τόσο σε Έλληνες όσο και σε νεοεισερχόμενους στην Ελλάδα.

 

Κάνε αίτηση, ισχύει περιορισμός θέσεων: ellak.gr

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

One thought on “Πρόσκληση συμμετοχής: Εργαστήρια σε 3D εκτύπωση, ρομποτική και προγραμματισμό Python (ηλικίες 15-18)

Leave a Comment