ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα του Scientix για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γίνουν Scientix Ambassadors

Το Scientix διοργανώνει την τρίτη σειρά των εκπαιδευτικών μαθημάτων Scientix Ambassadors,  για καθηγητές STEM που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ομάδας Scientix Teachers ‘Panel που θα λειτουργεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα είναι δυναμικοί και δημιουργικοί καθηγητές που επιθυμούν να προσφέρουν στην εκπαίδευση STEM στις χώρες τους.

Ο κύριος στόχος του μαθήματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευτικούς στα εργαλεία και την πρακτική του Scientix, αλλά και να βοηθήσει τους καθηγητές STEM από όλη την Ευρώπη, να αποκτήσουν τις πληροφορίες και να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Το διαδικτυακό μάθημα είναι δωρεάν και η τρέχουσα σειρά θα πραγματοποιηθεί από 02 Οκτωβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2017. Οι διαθέσιμες θέσεις  για αυτή την σειρά των μαθημάτων θα είναι 300 και οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από όσους έχουν συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα  (λαμβάνοντας υπόψη την σειρά υποβολής αιτήσεων και της δίκαιης κατανομής  συμμετεχόντων ανά χώρα).

Εγγραφείτε τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Οφέλη για τους εκπαιδευτικούς:

  • Συναντήστε και μάθετε μαζί με συνάδελφους καθηγητές από όλη την Ευρώπη, που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα
  • Μάθετε για τον πλούτο των πόρων και των ευκαιριών κατάρτισης που διατίθενται μέσω του Scientix και των  άλλων έργων στον τομέα της επιστήμης.
  • Ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε σε άλλα προγράμματα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ωφελήσουν τη διδασκαλία και την προσωπική σας ανάπτυξη.
  • Λάβετε ένα πιστοποιητικό από το Scientix στο τέλος του μαθήματος
  • Έχετε την ευκαιρία να γίνετε Πρεσβευτής του Scientix και να συμμετάσχετε σε μια διεθνή κοινότητα εκπαιδευτικών παθιασμένων με την επιστημονική εκπαίδευση.

Το εγχειρίδιο μαθημάτων για τους Scientix Ambassadors είναι διαθέσιμο εδώ

Το Scientix Teachers ‘Panel συγκεντρώνει καθηγητές STEM από όλα τα εκπαιδευτικά επίπεδα για να συνεργαστούν μαζί με την ομάδα του Scientix για να υποστηρίξουν τις βασικές δραστηριότητες του έργου.

Η ομάδα των Scientix Ambassadors, συνεργάζεται στενά με την ομάδα του προγράμματος Scientix, με κύριο καθήκον την υποστήριξη της διάδοσης του έργου (παρακολούθηση εθνικών και διεθνών συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων για την παρουσίαση του έργου και την αναμετάδοση των ειδήσεων Scientix μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) . Άλλες εργασίες, ειδικά για το έργο, μπορούν επίσης να ανατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες των έργων.

Διαβάστε περισσότερα για το μάθημα και τους όρους συμμετοχής εδώ

Πηγή άρθρου: http://www.scientix.eu

 

One thought on “Eκπαιδευτικό πρόγραμμα του Scientix για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γίνουν Scientix Ambassadors

Leave a Comment