ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η πλατφόρμα #Open #Education #Europa

Η πλατφόρμα Open Education Europa (OEE) διαθέτει μια κοινότητα 20.000 και πλέον ατόμων από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ηλεκτρονική εκπαίδευση.

Δεχόμαστε με ευχαρίστηση συνεισφορές από όλα τα μέλη της ΟΕΕ και αναζητούμε διαρκώς νέο και ενδιαφέρον υλικό. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και δείτε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε!

Άρθρο

Αν λατρεύετε τη συγγραφή και έχετε πάθος με την ανοικτή, ψηφιακή και καινοτόμο εκπαίδευση, η ΟΕΕ μπορεί να γίνει η πλατφόρμα όπου θα μοιράζεστε τις σκέψεις σας σχετικά με τα πρόσφατα πορίσματα των ερευνών, τις τελευταίες καινοτομίες και άλλα φλέγοντα ζητήματα.

Περιπτωσιολογική Μελέτη

Ασχολείστε με ένα ενδιαφέρον έργο σχετικό με την ψηφιακή, την καινοτόμο ή την ανοικτή εκπαίδευση;  Γράψτε μια περιπτωσιολογική μελέτη για το έργο περιγράφοντας τους στόχους και τα επιτεύγματά του. Μπορείτε να μοιραστείτε τα πορίσματά σας για να διαδώσετε το έργο σας και να εμπνεύσετε τους συναδέλφους σας.

Πόροι

Αν έχετε συναντήσει κάποια πρακτική οδηγία, ένα χρήσιμο διαδικτυακό εργαλείο, ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο ή άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο, μοιραστείτε το με την κοινότητα της ΟΕΕ. Στην ΟΕΕ προσπαθούμε να παρουσιάζουμε χρήσιμους πόρους ώστε να βοηθούμε τους επαγγελματίες της ηλεκτρονικής μάθησης στο καθημερινό τους έργο.

Συζήτηση

Ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συζητήσετε με μέλη της ΟΕΕ ένα θέμα σχετικό με την ηλεκτρονική μάθηση ή να ζητήσετε από συναδέλφους σας να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουν σε έναν ορισμένο τομέα. Βρείτε απλώς το θέμα, δημιουργήστε μια συζήτηση στην ΟΕΕ και καλέστε συμμετέχοντες να λάβουν μέρος!

Θέλετε να συνεισφέρετε με περιεχόμενο αλλά δεν νιώθετε σίγουροι για τις δεξιότητες γραφής σας; Μην ανησυχείτε! Η ομάδα επιμελητών μας ελέγχει και διορθώνει όλο το περιεχόμενο που υποβάλλεται στην πλατφόρμα ώστε να είναι κατάλληλο για δημοσίευση στην ΟΕΕ.

Κοινή χρήση περιεχομένου

Συνδεθείτε για να μοιραστείτε περιεχόμενο στο https://www.openeducationeuropa.eu

Leave a Comment