ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεικτής Μάθησης (Blended Learning) στην Καβάλα στις 22-24 Απριλίου 2016

Το Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεικτής Μάθησης (Blended Learning), οργανώνεται στην Καβάλα στις 22-23-24 Απριλίου 2016 από τη Διεθνή Ένωση για Μικτής Μάθησης (International Association of Blended Learning – IABL http://iabl.org/about-us/) σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
blended learning header-01-01-01
H Διεθνής Ένωση IABL προσκαλεί, ερευνητές, καθηγητές, εκπαιδευτές και ειδικούς της τεχνολογίας για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της Μεικτής Μάθησης, καθώς και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν τις τελευταίες διαπιστώσεις και νέες ιδέες που βασίζονται στην τρέχουσα έρευνα, πρακτική και εμπειρία.
Το συνέδριο αυτό αποτελεί το σημείο επαφής καινοτόμων ιδεών όσο αφορά τις βέλτιστες πρακτικές που συνδυάζουν τον παραδοσιακό τρόπο εκπαίδευσης (σχολικής και ακαδημαϊκής) με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογικά υποβοηθούμενης μάθησης με συνεισφορές από όλο τον κόσμο, από όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς και ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.
Η ύπαρξη πρακτικών workshops σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εγγραφής για εκπαιδευτικούς αναμένεται να δώσουν μια μοναδική ευκαιρία στο εκπαιδευτικό (και όχι μόνο) κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα του νέου αυτού μοντέλου εκπαίδευση και διδασκαλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι, στα πλαίσια του συνεδρίου θα μπορέσουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη δημιουργία τοπικού δικτύου (human network) του IABL για την προώθηση του Μοντέλου της Μεικτής Μάθησης στην Ελλάδα.

Leave a Comment