πώς μπορείς να συμμετέχεις

Μπορείς να συμμετέχεις με τους εξής τρόπους :

Aν είσαι εκπαιδευτικός συμπλήρωσε τη φόρμα ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου εδώ.

Aν είσαι μαθητής  ρίξε μια γρήγορη ματιά στις ενότητες της πρώτης σελίδας και στις παραπομπές .

Αν ενδιαφέρεσαι για το ελεύθερο λογισμικό

Στην υλοποίηση των έργων της ΕΕΛ/ΛΑΚ

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ ανακοινώνει δημόσια σε αυτή την ιστοσελίδα όλες τις ανοικτές προσκλήσεις και διαγωνισμούς για τις μελλοντικές δραστηριότητές της. Βρείτε τον τομέα που σας ενδιαφέρει και στείλτε μας την πρότασή σας. Η ΕΕΛ/ΛΑΚ συνεργάζεται με ομάδες προγραμματιστών για την ανάπτυξη της διαδικτυακής της παρουσίας, την ελληνοποίηση και την ανάπτυξη εφαρμογών, και τη συγγραφή οδηγών για το ΕΛ/ΛΑΚ.  Για την ελληνοποίηση εφαρμογών μπορείτε να συμβουλεύεστε / ανανεώνεται το γλωσσάρι τεχνικών όρων

Στην διαβούλευση για αυτά τα έργα

Με την εγγραφή σας στη λίστα «eellak-advisory » συμμετέχετε στη δημόσια διαβούλευση για όλες τις πρωτοβουλίες της ΕΕΛ/ΛΑΚ καθώς και για όλα τα θέματα που θα συζητούνται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ή/και της Γενικής Συνέλευσης.

Στην ενημέρωση/τεκμηρίωση για το ΕΛ/ΛΑΚ στη καθημερινή μας ζωή

Οι χρήστες του ellak.gr είναι οι κύριοι συγγραφείς της ιστοσελίδας. Δημοσιεύστε κείμενα πληροφόρησης για το ΕΛ/ΛΑΚ στην Ελλάδα και το διεθνή χώρο. Συνεργαστείτε στο wiki και στο forum του ellak.gr για την καλύτερο σχεδιασμό και τεκμηρίωση των πρωτοβουλιών της ΕΛ/ΛΑΚ. Δεν έχετε λογαριασμό;  Εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ.

Παράλληλα μπορείτε να εγγραφείτε και στις παρακάτω λίστες ενημέρωσης

Λίστες Συμμετοχής & Ενημέρωσης

Στη διάδοση του

Βοηθήστε στην προώθηση του ελεύθερου λογισμικού/λογισμικού ανοικτού κώδικα. Διαδώστε το μήνυμα της καμπάνιας μας στο http://mathe.ellak.gr ή κάντε τη δική σας, συμπληρώστε τη, αντιγράψτε τη, τροποποιήστε τη.